Mai multe celebrități au postat pe conturile proprii imagini de Ziua Recunoștinței, arătând modul în care au sărbătorit alături de prieteni și familie, și transmițând mesaje tuturor fanilor. Blake Lively s-a exprimat așa cum ne-a obișnuit, printr-o comparație amuzantă, în care arată o fotografie descriind așteptările pe care le avem cu privire la sărbători, și realitatea.

În prima fotografie, cea care ar descrie așteptările, Blake stă pe un scaun purtând incredibila rochie Versace creată manual, pe care a ales-o pentru Met Gala de anul acesta, în timp ce în a doua fotografie, stă pe bancheta din spate a unei mașini înconjurată de cutii cu mâncare. De asemenea, și-a lăsat fermoarul desfăcut la pantaloni, un detaliu care a stârnit și mai multe râsete.

Actrița a primit numeroase reacții din partea fanilor, care au găsit postarea foarte amuzantă, strângând peste două milioane de like-uri. Un fan a comentat postării „Hahaha. Ești atât de reală!”, în timp ce altul a ținut să-i admire frumusețea „Arăți incredibil oricum. Nu îți face griji”.

SURSA