Interacționezi cu lumea internetului în fiecare zi, explorezi paginile atractive de pe Instagram, cu poze reușite și mii de like-uri. În rândurile ce urmează vei găsi 5 secrete care te vor ajuta să faci selfie-uri reușite care să capteze atenția și să-ți sublinieze cele mai frumoase trăsături ale tale. 

Este dificil să ne imaginăm lumea de azi fără rețele sociale, selfie și like-uri. Totuși, în timp ce unii reușesc să facă poze care strâng numerase like-uri și comentarii, pozele altora, s-ar părea, la fel de frumoase rămân în umbră. Ce să faci ca pozele tale să ajungă în topul Instagramului, să placă publicului și să arate profesionist vezi mai jos.

1. Cum ții telefonul în timp ce faci un selfie? 

Când dorești să-ți faci un selfie, este preferabil să-ți întinzi mâna și apoi să captezi cadrul. Cele mai reușite selfie se realizează atunci când ții telefonul pe verticală și nu pe orizontală, așa vei părea mult mai suplă. 

2. Cum poziționezi fața când faci un selfie?

Ce ar fi dacă atunci când îți faci un selfie nu ai mai poza ca atunci când o faci pentru poza din pașaport. Aici ne referim la faptul că este bine într-o astfel de poză să-ți înclini puțini capul cochetând cu camera de luat vederi, încearcă să-ți rotești fața la 30-45 °. Așa cadrul va arăta mai voluminos, și se va crea o atmosferă degajată.

3. Lasă-ți fața la vedere! 

Da, știm foarte bine că uneori ai tendința să-ți acoperi anumite porțiuni ale feței cu păr, dar pentru un selfie reușit trebuie să-ți lași fața la vedere în timp ce faci poza. Dacă sunt vizibile gâtul și clavicula, este și mai bine! Pentru  un selfie este mai bine să alegeți hainele cu gât  în V, în acest caz,  vizual imaginea se va întinde foarte mult.

4. Un selfie reușit se face din picioare

Un selfie se face cel mai bine din picioare – dacă ești așezată, mușchii corpului sunt mai relaxați și contururile vor fi mai puțin expresive.

5. „Desenează” un zâmbet pe față atunci când faci un selfie

Multe modele recomandă să-ți deschizi ușor gura sau să afișezi un zâmbet pentru a arăta mai feminin în fotografie. Fotografiile sumbre sunt puțin probabil să vă adauge abonați.

Distribuie articolul: