Basarabeanca cu un succes major în România trece spre o altă etapă, o nouă experiență în cariera ei. Recent, vedeta a anunțat că face parte din echipa kanal D. A pășit cu dreptul în rol de prezentatoare. Moldoveanca a reușit să combine ambele ei pasiuni într-un singur proiect: moda și televiziunea. Este vorba despre Irisha (Irina Ceban), cântăreață, fashionistă, model, acum deja și prezentatoare.

Citește și: Moldoveanca Irisha – o nouă provocare la Kanal D: „Am pășit cu dreptul în lumea televiziunii, în rol de prezentatoare”

Irisha, așa cum se prezintă pe rețelele de socializare, va prezenta în fiecare luni „Prognoza modei” pe canalul de youtube Wownews.

„Muncesc de ceva timp la acest proiect, împreună cu echipa @kanaldromania. Sperăm să vă placă și așteptăm cât mai multe comentarii”, a scris Irisha.


Ieri, pe 11 Octombrie a ieșit prima emisiune unde Irisha este în rol de prezentatoare, dar îi mai putem spune și comentatoare. Pentru că a comentat ținutele purtate de Antonia, Irina Rimes și multe alte vedete. Rolul Irinei este de a analiza fiecare ținută ce apare pe ecran, outfitul fie primește de la prezentatoare un „soare”, însemnând o ținută reușită, sau un „nor”, ceea ce înseamnă ținută mai puțin reușită. Sfaturile Irinei cu siguranță îți vor fi utile! 

Ce verdict au primit ținutele purtate de Irina Rimes, Antonia și alte vedete din România, dar și străinătate? Vezi în videoul de mai jos:

Foto: Irisha/instagram