Actor, prezentator, comediant și de șase ori tătic, în așteptarea celui de-al 7-lea? Ce viață amoroasă și tumultoasă au unele vedete de la Hollywood?! Zilele trecute, iubita acestuia a născut doi băieței gemeni. Curios lucru este faptul că cel de-al patrulea copil al bărbatului s-a născut în decembrie, cu doar șase luni înainte de acești gemeni, mama copilului fiind fosta sa iubită, iar pe drum este al șaptelea bebeluș, de la o altă iubită. Încurcată situație, nu-i așa?

Tătic de 3 ori într-un an

Fostul soț al Mariah Carrey, cel cu care artista are gemeni, celebrul actor Nick Canon, este din nou tătic. Mai exact, iubita sa, Abby De La Rosa, a născut o pereche de gemeni pe 14 iunie. Femeia a publicat prima și unica postare pe Instagram, în care apare la scurt timp după naștere, cu băiețeii săi în brațe, dezvăluind și numele acestora: „Bine ați venit pe lume Zion Mixolydian Cannon & ZIllion Heir Cannon”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Abby De La Rosa (@hiabbydelarosa)

Mai sunt împreună?

Însuși Nick Cannon nu a făcut niciun anunț oficial. Unii se întreabă dacă cei doi mai sunt împreună și iată de ce. Acum două luni iubita sa Abby De La Rosa și-a anunțat sarcina postând o imagine în care apare alături de actor, dar pe care a eliminat-o de pe Instagram la scurt timp după publicare. De atunci niciunul dintre ei nu a mai postat nimic în comun.

Bebe numărul 4 s-a născut 6 luni în urmă

Pe de altă parte, actorul a devenit tătic pentru a patra oară abia în decembrie, în perioada în care deja îi concepuse pe gemenii născuți în urmă cu trei zile. Fosta sa iubită, Brittany Bell, îi născuse o fetiță. Cei doi mai au un fiu de trei anișori.

Mai mult de atât, bebe numărul 7 este pe drum

O altă fostă iubită a acestuia fiind modelul Alyssa Scott. Dovadă este o imagine publicată de aceasta în luna mai, în care apare cu burtica de gravidă, semnând-o „Zen S. Cannon”, ca mai apoi să o șteargă de pe rețele. Însă ceea ce apare în internet, deși șters de pe unele platforme, acolo rămâne.

Astfel, acesta este deja tătic de șase ori: prima pereche de gemeni sunt Monroe and Moroccan, din mariajul cu Mariah Carey.