Începi să-ți planifici vacanța? Atunci ai nevoie de o garderobă pe măsură! Vezi, în cele ce urmează, care sunt cele mai importante tendințe fashion din vara anului 2021:


1. Cu panamele tricotate vei arăta șic!
În această vară, modelele tricotate vor fi deosebit de relevante. Sunt luminoase și amintesc, puțin, de copilărie. Motivul popularității lor este simplu: în ultimii ani lumea modei a folosit în mod activ meșteșuguri, motive artizanale și etnice. Toate acestea caracterizează panamele neobișnuite, croșetate multicolor. Bella Hadid iubește foarte mult aceste pălării. Vedeta a devenit, de fapt, o pionieră a acestora. 

2. „Flip flops” – încălțămintea ce nu-ți poate lipsi în vara anului 2021

Zilele sunt fierbinți, iar încălțămintea deschisă este o salvare. În vara anului 2021, designerii ne propun diferite variații cum ar fi: cele pe platformă masivă, cu detalii „pufoase” și chiar pe tocuri. Toate acestea amintesc foarte mult de pantofii de la sfârșitul anilor 90 – începutul anilor 2000, iar stilul de atunci este din nou considerat wow. Așa că este timpul să îți alegi perechea potrivită!

3. Rochia de ceai reprezintă acum stilul „retro”

„Rochiile de ceai” au apărut pentru prima dată în anii 1870, când erau purtate pe acasă. Astăzi, fashionistele preferă să poarte oriunde astfel de ținute. Rochia de ceai din 2021 este largă, cu o culoare discretă și, de regulă, vine cu imprimeu retro. În plus, are mânecă scurtă: pufoasă sau drapată. Designerii rămân fideli tradiției și preferă lungimea midi. Dar, sunt posibile și excepții: rochii maxi romantice sau mini (rochii naive, care amintesc de copilărie).

4. Topuri îndrăznețe, pe care merită să le ai în vedere
Căldurile mai țin, ceea ce înseamnă că garderoba trebuie să fie adaptată condițiilor meteorologice. Un mod neobișnuit și elegant de a face acest lucru este prin folosirea de blaturi transparente deschise. Desigur, ai nevoie de ceva curaj, dar cu siguranță te vei simți minunat, dat fiind faptul că acestea nu rețin căldura. Așadar, te sfătuim să uiți de modestie și să-ți îndrepți atenția spre tricouri din plasă și șifon.

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: