Interpretul Valery Meladze a publicat o postare pe pagina sa de Instagram în care și-a exprimat poziția cu privire la filmările emisiunilor de Anul Nou. Deci, el a reamintit că industria divertismentului se confruntă acum cu o criză, zeci de mii de oameni au rămas fără muncă, evenimentele sunt interzise și oamenii au rămas doar cu „televizorul”.

Dar ce se va întâmpla dacă filmările emisiunilor de Anul Nou nu vor avea loc, adică artiștii vor refuza să participe în ele, iar în ajunul Anului Nou nu va fi nicio vedetă la televizor. Mai târziu, Meladze a subliniat că nu a cerut boicotarea, ci și-a exprimat doar părerea și a încercat astfel să atragă atenția asupra problemei.

„Spectacolele, concertele și alte evenimente publice au fost anulate până pe 15 ianuarie. Toți artiștii, muzicienii, tehnicienii, promotorii etc. au rămas fără muncă, fără mijloace financiare deja de 8 luni. Și acest lucru nu deranjează pe nimeni. Iar concertele de Anul Nou sunt doar divertisment, nu o necesitate de bază. Prin urmare, au decis să le anuleze. Dar fără aceste distracții nu există acea sărbătoare, nici sentimentul de sărbătoare. Și când toate evenimentele sunt interzise, ​​milioane de telespectatori nu mai au nimic altceva decât divertisment la televizor. Iar acum imaginați-vă că porniți televizorul în noaptea de Anul Nou, iar acolo nu merge nicio emisiune de sărbătoare. Dacă lucrul nostru este interzis cu anumite restricții, atunci nu avem dreptul să participăm și la filmările de acest gen. Cred că ar fi corect să respectăm aceste reguli și să refuzăm participarea în emisiunile de Anul Nou. Poate atunci cineva va înțelege că este un domeniu separat în care mii de oameni au rămas fără job pentru luni de zile”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram.

Cântărețul a fost susținut parțial de Lev Leshchenko și Iosif Prigozhin, iar solistul trupei „Ivanushki”, Andrei Grigoriev-Appolonov, a remarcat că nu este de acord cu poziția colegului său: trupa a luat deja parte la filmarea uneia dintre emisiuni și nu va refuza astfel oferte în viitor.

Sursă: glamour.ru