Despărțirile sunt rareori frumoase. Acestea se lasă deseori cu neînțelegeri și multe supărări, iar fiecare partener își are adevărul lui. Nici pentru Valeria (Valerie) Lungu, acest eveniment nu a trecut cu calm, deoarece, tânăra se simte neîndreptățită și chiar folosită de fostul ei iubit, în scopul de a deveni o persoană cunoscută în social media. Mai mult de atât, separarea a fost inițiată printr-o notificare de la… avocat.

Valeria Lungu a dezvăluit în vlogul său detalii despre despărțirea de medicul stomatolog Alexandru Meroiu, cel cu care s-a cunoscut acum un an. Tânăra a vorbit și despre momentele ce au precedat acest eveniment.

Citește și: Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul stomatolog: „Am fost o fată naivă, am crezut în cuvinte și povești, am crezut într-o dragoste adevărată” (Video)

„Eu nu mai sunt într-o relație, sunt o fată singură și cumva mă bucur de chestia asta pentru că am trecut prin anumite momente în viața mea în această relație, de care nu sunt neapărat fericită. O să încep cu începutul și cu faptul, că nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoana cu care am fost într-o relație, din anumite motive. Am primit o notificare de la avocatul lui.

Și mie mi se pare amuzant atunci când un om dă un astfel și de act și cumva îmi spune că „nu ai voie să-mi pronunți numele”… După ce l-am promovat,  după ce l-am ajutat, după ce l-am scos practic în lume… Și după aia cumva nu-mi mai dă acordul să-i pronunț numele. Ok, dar de ce nu mi-ai spus asta pe parcursul întregii relații: „Mă Valeria, te rog frumos, nu mă pune pe story, Mă Valeria, te rog frumos, nu mă mai promova, nu mă mai duce la TV, te rog din toată inima, abținete de a afișa relația noastră”.

Am fost atât de mult jignită, insultată…”, povestește aceasta, menționând că și ea a mers la avocat.

Valeria a mai povestit că acum câteva luni a suferit o depresie, care a venit din cauza „unor gesturi micuțe din partea lui și m-au făcut să nu mai am încredere în mine, să nu mai fiu om, să nu mai vreau să funcționez și să zâmbesc. (…) Frustrările mă afectau foarte mult. Nu mai zâmbeam și viața mea nu mai avea culoare”.

Află mai multe din video publicat de Valeria pe vlogul său.

Citește și: „Îmi dă senzația de familie și îmi place rău de tot”. Valeria Lungu, despre relația cu iubitul și lucrurile care au marcat-o în viață (Video)

Sursa: Youtube / Valerie Lungu

Distribuie articolul: