„Artista neconvențională” – așa i se spune Valeriei Stoica peste Prut, fiind mândră mereu că vine din Republica Moldova. În vârstă de 24 de ani, Valeria debutează în această toamnă cu albumul „I Don’t Like Roses”, la casa de producție a lui Smiley.

Albumul reprezintă o îmbinare armonioasă a 9 piese, atât în limbă română, cât și în limbă engleză. Piesă „The Writer” este lansată în premieră, fiind o surpriză pentru fani. Acest album este imaginea procesului de transformare al Valeriei dintr-un copil influențat de naivitatea vârstei, într-un artist matur, cu un un scop și o viziune bine definite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

first show after isolation wind and dreamy closed eyes mood thank you @streetdelivery 🕊 it was beautiful @flaminia.nastai 💛 @finallyandrey 💛

O postare distribuită de valeria stoica (@valeriastoicamusic) pe

De la „Get back” la „Empty Air”, ascultătorul este purtat printr-o avalanșă de emoții, ce conturează tranziția Valeriei de la o copilă destul de încăpățânată, așa cum se descrie artistă, către o femeie integra, înzestrată cu o înțelegere mult mai profundă și clară a mecanismelor vieții.

„I Don’t Like Roses” este despre oameni. Este o poveste despre oamenii pe care Valeria i-a întâlnit de-a lungul vieții – o poveste despre iubire, vise, durere și speranța. „I Don’t Like Roses” reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care o inimă înșelata de aparențe devine mai puternică. Nu degeaba imaginea albumului este una din copilăria tinerei interprete.

Albumul este scris și compus de Valeria Stoica, licențiat la UMG, WMG, Believe Music, Kobalt (AWAL Digital Limited), ROTON S.R.L. (în numele: Quattro Music); Warner Chappell, producția aparținându-i lui Vladimir Chopsticks. Ascultă mai jos albumul complet.