Soprana Valentina Nafornița a avut parte de o surpriză nemaipomenită de ziua ei de naștere. Totul s-a întâmplat în direct, în timpul emisiunii „Prima Oră” când prezentatoarea Lili Lozan, printre întrebări, i-a făcut o impresionantă surpriză – arborele genealogic al familiei Valentinei! 

Până a fi surprinsă de un cadou atât de emoționant, soprana a povestit despre cum se simte de ziua ei de naștere, aceasta spune că este mândră de tot ce a realizat și este mulțumită că este productivă în toți acești ani.

„M-am trezit cu o foarte bună dispoziție și mi-am dat seama că de la 30 de ani de când i-am împlinit până acum au trecut deja 2 ani, dar parcă a trecut foarte mult timp și m-a bucurat lucrul acesta. S-au întâmplat multe lucruri importante, iar eu sunt plină de viață și bucurie”, a spus Valentina Nafornița.

Mai mereu o vedem fericită, împlintă și frumoasă! La întrebarea lui Lili Lozan despre cum îi reușește să se mențină în acest fel, Valentina spune că nu se programează pentru aceste lucruri.

„Nu mă programez la acest lucru, însă știu că tot ce se întâmplă în viață, inclusiv momentele mai grele, este o parte din traseul tău pe care trebuie să-l parcurgi. Așa că eu îmbrățișez orice mi se întâmplă și chiar și trecerea anilor…de ce nu? Eu consider că înaintarea în vârstă și acumularea de experiență este… wow! Nu aș vrea să întorc anii”, a mai adăugat soprana.

La întrebarea ce-și dorește cel mai mult, Valentina răspunde sincer – „sănătate” .

„Eu îmi doresc sănătate și-mi doresc ca, chiar în această zi – de ziua mea, în țară să fie pace și între oameni înțelegere. În rest, eu cred că le rezolvăm pe toate pentru că totul stă în mâinile noastre și în dorința noastră”, a spus aceasta.

Iar momentul emoționant în care Valentina a a avut parte de o surpriză chiar pe parcursul emisiunii, îl poți vedea mai jos.