Admiram cu toții apariția recentă a familiei Allei Pugaciova pe paginile unei reviste rusești. După ziua de naștere a fiicei Alla Viktoria, și Filipp Kirkorov a decis să urmeze aceeași strategie de promovare. Interpretul nu-și mai ascunde copiii și a demonstrat acest lucru publicului larg printr-o ședință foto organizată la el acasă.

Alături de fiul său Martin (3 ani) și fiica Alla Viktoria (4 ani), Flipp Kirkorov apare pe coperta și paginile revistei rusești Hello! Publicația a ieșit în vânzare chiar începând de astăzi. Ședința foto a fost realizată într-una din casele din suburbie, pe care Kirkorov le are în posesie.

HELLO51_cover1

Designul locuinței este unul viu și a fost conceput de către neamțul Thomas A.Hoffmann. Afară de culorile roșie și aurie, care se regăsesc în majoritatea articolelor din interior, locuința „găzduiește” pe fiecare metru pătrat cel puțin câte o jucărie.

Fotografii au remarcat că odraslele interpretului seamănă foarte mult între ele. În plus, copiii sunt înconjurați în permanență de atenția buneilor, a bonelor și a mamei lor biologice, toți având grijă de ei când Kirkorov se află în deplasări.

kirkorov18122015-7

În cadrul interviului pentru sursa citată, Kirkorov a mai declarat că se afișează în public în special alături de fiica sa, întrucât Martin vrea de foarte puține ori să părăsească teritoriul locuinței.

kirkorov18122015-10

În același interviu, Kirkorov a declarat că adoră felul în care își educă odraslele Alla Pugaciova. „Am văzut cum a educat-o pe Kristina. Îi dădea mereu de înțeles că poate rămâne fără mamă. Și Kristina și-a cultivat independența, și-a ales singură calea, și-a construit fără ajutorul mamei o carieră strălucitoare, iar Alla rămânea frapată. Aș vrea ca și copiii mei să-și asume responsabilitatea pentru viețile lor și să învețe bine”, a mărturisit artistul.

kirkorov18122015-4

Kirkorov a mai spus că de când a devenit tată, lumea a căpătat un sens și un echilibru: „Acum sunt cu adevărat fericit, pentru că am alături doar oameni pe care îi iubesc. Alături de noi este mătușa mea, tatăl meu și mama copiilor mei.

kirkorov18122015-2

Foto:  Сабина Дадашева/HELLO!