Interpreta cu origini basarabene Adryana ne surprinde cu o nouă piesă intitulată „Tic Tac”, avându-l ca invitat pe Pacha Man, cu Tulea Danut și Liviu Mutu la producție. Aceasta este prima colaborare pe care Adryana și Pacha Man o au împreună, însă care, speră tânăra artistă că nu este ultima. „Tic Tac” e o piesă de vară, dansantă și cu mare potențial de club.

Adryana Unciuc a debutat în muzică încă de pe băncile Colegiului de Muzică „Ștefan Neaga” de la Chișinău, pe care l-a absolvit. Tânăra a plecat ulterior în România, semnând acolo un contract cu o casă de producție și impresariat. Mai multe detalii, AICI.

Contactată de EA.md, tânăra ne-a declarat despre colaborarea sa cu artistul român:

„Pentru mine colaborarea cu Pacha înseamnă foarte mult, este un „nou nivel” pentru cariera mea. La început am primit un demou al piesei și mă gândeam că ar suna mult mai bine dacă ar fi un feat. Ca voce masculină îmi plăcea cel mai mult Pacha Man – eram chiar o fană a lui și mi-am dorit mult să cânt cu el. Am făcut legătura cu el, i-a placut piesa și cam așa a început totul. Pot spune că am rămas plăcut surprinsă când a acceptat”, ne declară Adryana, prima interpretă de la noi care a reușit o colaborare cu Pacha Man.

„La filmari ne-am distrat foarte mult, deși era și foarte cald. Am filmat în București, acolo mi-am adunat și prietenii, așa că am avut o atmosferă foarte firească. Să lucrez cu regizorul a fost o plăcere deosebită. Piesa a fost acceptată și la casa de discuri din România Mediapro Music, cu peste 2.500.000 de abonați. De mică visam să ajung la acest nivel și visul meu este aproape împlinit”, ne mai declară Adryana Unciuc.

Clipul este regizat de Alex Ceaușu, cel care a realizat majoritatea clipurilor din ultima perioadă pentru artiste precum Andra sau Delia. Pacha Man s-a facut remarcat în muzica hip-hop/rap românească, actuală, cu piesa „So Strong” care a fost publicată acum 5 ani şi care a înregistrat până în prezent 778.986 vizualizări.

Vezi și: Adryana Unciuc, tânăra promovată de casele de discuri din România. „Succesul mi-l construiesc treptat”