A cucerit din nou publicul, fiind de bună seamă, un moment extrem de original în semifinala cu numărul patru a acestui sezon Românii au talent. Natalia Duminică a strârnit ropote de aplauze și s-a mișcat ca un șarpe unduitor, având în scenă și doi cavaleri pe post de ajutoare. Candidatura ei a fost propusă de jurați pentru premiul de originalitate.

Momente extrem de variate, care au reușit să cucerească publicul și în această seară! Așa s-a desfășurat a patra semifinală a emisiunii Românii au Talent, organizată vineri, 18 mai. Ediția de gală a fost presărată cu dans, muzică și momente emoționante pentru concurenți. În finală, din această ediție a semifinalei merg: micuța Bianca Badea și momentul celor de la Duo Romance.

Juriul a trebuit să aleagă și participantul care va concura în finală pentru premiul de originalitate, în valoare de de 10 de mii de euro, iar alegerea din această seară a fost inegalabila noastră basarabeancă – Natalia Duminică. 

Artista a reușit să își pună tușa personală asupra momentului său de belly-dance, cucerindu-l în special, pe Andi Moisescu, care întotdeauna o dă pe aceasta drept exemplu, atunci când alte concurente apelează la acest stil de dans pe scena de la Romanii au Talent. Andi Moisescu a susținut că momentele din această seară au reușit să fie extrem de spectaculoase, fiind chiar demne de marea finală, notează Click.ro.