Fețele lor sunt cunoscute de către toți, acestea au apărut pe copertele a zeci de reviste, au participat la cele mai bune prezentări de modă și au încheiat numeroase contracte de publicitate. Însă puțini știu cum au fost descoperite cele mai frumoase femei din lumea modei! Locurile sunt din cele mai diverse: piață, aeroport sau chiar fast food-uri!

Spletnik.ru și-a amintit despre trecutul celor mai faimoase modele și a povestit istoria lui Natalia Vodeanova, Irina Shayk, Kate Moss și alte modele faimoase!

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova este una dintre cele mai celebre modele, dar aceasta a avut o perioadă în viață departe de lux și opulență. La 15 ani, Natalia lucra ca vânzătoare la o piață din Nijnii Novgorod, unde comercializa fructe.

Așa cum scouterii merg prin cele mai neobișnuite locuri pentru a găsi fete cu potențial de model, Natalia a fost observată printr-o coincidență norocoasă și invitată la Paris, acolo unde urma să-și înceapă cariera de model. Aceasta a trebuit să învețe limba engleză în ritm rapid și se zvonește că i-a reușit să o facă în trei luni.

Irina Shayk 

Irina Shayk, care astăzi este o prezență cuceritoare pe covorul roșu, s-a născut în Emanjelinsk, un oraș mic din Uniunea Sovietică. După ce a absolvit școala, împreună cu sora ei Tatiana, aceasta a mers la studii la o școală locală de modeling.

La 18 ani, unul dintre profesori i-a recomandat  să participe la concursul de frumusețe „Miss Cheliabinsk-2004”, în care a și câștigat. Acolo a fost observată de către un scouter, care a propulsat-o în marea lume a modei.

Rosie Huntington-Whiteley

La vârsta de 15 ani, Rosie s-a dus singură la o agenție de modeling, dar nu la casting! Rosie își făcea acolo practica de la școală în calitate de asistentă. Aceasta a făcut ceai pentru oaspeți, a trimis faxuri și a făcut alte lucruri tipice pentru lucrul de birou.

Aceasta a susținut practica cu brio, iar zece luni mai târziu s-a întors în agenție, doar că de această dată în calitate de model.

Kate Moss

Pe parcursul carierei sale, Kate Moss a reușit să fie fața reprezentativă a numeroaselor branduri de talie internațională. În anul 1988, Kate era doar un pasager simplu care aștepta să se întoarcă la aeroportul din New York. Împreună cu familia sa, Moss, în vârstă de 14 ani, se întorcea acasă în Marea Britanie după o vacanță în Bahamas. Aici a observat-o Sarah Doukas, fondatorul agenției de modeling „Storm Model Management”.

Pentru model, faptul că cineva a atras atenția la înfățișarea ei a fost foarte surprinzător.

„Eram josuță, picioarele nu prea drepte și dinții strâmbi. La școală nimeni nu m-a considerat frumoasă”, spune modelul.

Naomi Campbell

Pentru super modelul anilor ’90 norocul a constant în… shopping! Aceasta avea doar 15 ani, când făcea o tură de cumpărături printr-un mall. În timp ce se uita la una dintre vitrine, șeful agenției de modeling „Synchro” a observat-o pe frumoasa Naomi, iar în scurt timp aceasta a pășit în marea lume a modei.

Claudia Schiffer

Nici Claudia Schiffer nu a avut scopul de a deveni model. Aceasta își dorea mai degrabă să-l urmeze pe tatăl ei și să-și construiască o carieră de avocat. Dar la 17 ani, atunci când se distra într-o discotecă din Dusseldorf când a fost observat de un agent de modă din Paris. De la început Claudia nu tocmai era încrezută în potențialul ei în lumea modei.

Gigi Hadid

Gigi Hadid este modelul care se poate lăuda cu un debut în cariera modei la o vârstă absolut fragedă! Gigi a fost observată de oamenii modei la doar…2 ani! A fost observată nu de un agent simplu ci de Paul Marciano, fondatorul mărcii de blugi Guess. Întâmplător sau nu, acesta este și un prieten apropiat a tatălui lui Gigi.

Miranda Kerr

Miranda Kerr a devenit cel mai faimos model australian. La vârsta de 13 ani, a participat la un concurs de frumusețe organizat de revista Dolly. Kerr a devenit câștigătoarea concursului și s-a fotografiat pentru mai multe sesiuni foto pentru revista „Dolly”. De atunci, cariera ei de model a cunoscut o creștere incredibilă.

Cara Delevingne

Cara a fost descoperită de același agent care a descoperit-o și pe Kate Moss. Iar în scurt timp Cara a început să fie un model cotat în lumea modei, fiind „vânată” de cele mai celebre mărci!

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: