Ioan Bogdan este tânărul care a ridicat juriul și întreaga sală de la Vocea României în picioare. Fan înrăit al interpretului Michael Jackson, tânărul a cântat o piesă de-a renumitului artist – „Earth Song”. Deși lupta dintre antrenori a fost una crâncenă, Ioan a ales să facă parte din echipa lui Smiley, cel care l-a rugat să mai interpreteze o dată piesa.

„La 16 nai nu mă gândeam că voi cânta vreodată. Faptul că am ajuns aici pentru mine este deja o împlinire. Nu am studii muzicale, am făcut un liceu teoretic, facultatea de arhitectură, nu am nicio pregătire profesională pe partea de muzică. Toate lucrurile care s-au întâmplat de când m-am apucat eu de cântat, se datorează lui Michael Jackson. Am fost fan artistul și omul Michael Jackson. După ce am învățat să reproduc mișcările lui, am încercat să văd dacă pot și eu să când ca el”, a spus tânărul.

„N-am crezut că o să se nască vreodată un om care o să cânte așa. Toată lumea zicea că nimeni n-o să cânte ca Michal Jackson, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil”, a menționat Andra.

„N-am văzut pe cineva să cânte așa Michael Jackson, dar am văzut multe interpretări”, a adăugat Smiley.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: