Actorul canadian Ryan Gosling are, se pare, o sosie extrem de asemănătoare. Tânărul se află peste ocean, mai concret - în Germania și este o adevărată icoană a stilului! Cum arată, vedeți mai jos.

Faceți cunoștință: el este Johannes Laschet – un tânăr din orașul german Aachen, care a stârnit valuri întregi de uimire, odată cu apariția sa în rețeaua Instagram. Acum, are aproximativ 40 de mii de followeri, iar motivul principal al popularității sale este puternica asemănare cu actorul canadian Ryan Gosling.

Johannes este cunoscut de asemenea și pentru funcția tatălui său – Armin Laschet, un reputat politician german. Aflați, de asemenea, că tânărul este student la University of Bonn.

Pe lângă acestea, Johannes este un mare fan al jazz-ului, călătorește mult și e un adevărat simbol al stilului, devenind de la o vreme fashion blogger.

Este comparat cu Ryan Gosling din anul 2005 și spune că fiecare bărbat ar avea de preluat elemente din stilul vestimentar al starului. Vedeți și voi cum arată sosia celebrului actor de la Hollywood.

Foto: Instagram.com, GQ Magazine