Mutarea în SUA a fost o adevărată provocare pentru ducele de Sussex. Desigur că viața într-o altă țară nu s-a dovedit să fie fără neajunsuri. Unul dintre aceste neajunsuri, Harry l-a destăinuit pentru publicul larg. 

În ciuda mutării ducilor de Sussex în America, departe de îndatoririle regale, viața lor publică nu a devenit mai puțin intensă. Prințul Harry a decis recent să discute cu reprezentanții Ligii de fotbal de rugby prin conversație video. Prințul a fost un fan al rugby-ului de lungă durată și a fost patron regal al ligii în timpul vieții sale în Marea Britanie. Și, deși ducele a părăsit îndatoririle regale, el este încă strâns asociat cu acest sport. Harry a felicitat liga pentru a 125-a aniversare și a vorbit despre cât de norocos a fost cu grădina uriașă din noua sa casă. El a împărtășit că locul este perfect pentru jocurile în aer liber cu Archie – dar există un dezavantaj.

„De ce am nevoie cu adevărat, sunt mingile mici pentru rugby, ca să-l pot introduce pe Archi în joc. Problema e că la moment, aceste mingi nu pot fi găsite. Din păcate nu am atâta spațiu afară, cât mi-aș dori, respectiv, voi fi nevoit să-l duc la o ligă de rugby”, spune ducele.

Totuși, conacul luxos are multe avantaje. Harry a apreciat în special noua casă în timpul pandemiei, care a restricționat accesul altor persoane în locurile publice. „Sunt incredibil de norocos și recunoscător că am un spațiu deschis și văd că fiul meu poate ieși afară pentru că știu că atât de mulți oameni nu au avut această ocazie în ultimele cinci luni.” – a împărtășit prințul.

Reamintim că noua casă a lui Harry și Meghan din Montecito, i-a costat 14,6 milioane de dolari.

Sursă: marieclaire.ru