HBO Max anul acesta știe că tot ce este vechi și reinventat prinde bine la public! Lansarea unui nou serial „Friends”, apoi continuarea istoriei „Gossip Girl”, iar acum compania a decis să filmeze o nouă versiune a serialului „Pretty Little Liars”. 

Producătorii proiectului au fost creatorii serialului „Chilling Adventures of Sabrina”: Roberto Aguirre-Sacasa, Lindsay Calhoun Bring și Lisa Soper. Filmările pentru noul „Pretty Little Liars: Original Sin” vor începe în această vară!

Noua versiune, ca și cea originală, se va baza pe bestsell-urile lui Sarah Shepard, doar că acum intriga va avea drept țintă personaje noi. Evenimentele se vor desfășura la 20 de ani după unele întâmplări tragice din orașul Millwood.

Un nou „A” va apărea în viața unui grup de adolescenți cu scopul de a-i face să plătească pentru greșelile părinților. Potrivit autorilor serialului, această poveste va fi mult mai întunecată și mai terifiantă decât proiectul anterior.

Șapte sezoane „Pretty Little Liars” au fost difuzate pe ABC Family din 2010 până în 2017. Serialul a avut un spin-off numit Ravenswood, care a prezentat aventurile unora dintre personajele principale.

După finalizarea proiectului central, Freeform TV a lansat un alt spin-off – „Pretty Little Liars: Perfectionists”. În el s-a prezentat viața a două personaje ale serialului, care s-au întâlnit pe campusul universitar, unde a avut loc o crimă misterioasă a unui profesor.

Sursa: peopletalk

Foto: weheartit

Distribuie articolul: