Petrecerea în pijamale este deja o tradiție pentru EA.md. Anul acesta, evenimentul în pijamale cu sloganul „Les femmes s’unissent” a ajuns la a opta ediție. Surpriza cea mare a fost, ca de obicei, o cauză nobilă. Despre provocările și alte surprize pregătite pentru participante la petrecere, a vorbit Tatiana Cojocaru Solomca în emisiunea sa „Fii tânăr”. 

De fiecare de dată ne întrecem pe noi, și la nivel de atmosferă, și la număr de participante. Acest eveniment este pentru absolut toate femeile, fără nicio diferență și fără nicio discriminare. De fiecare dată avem și un scop caritabil, ne place să credem că unindu-ne eforturile, ori aceasta este și deviza acestui eveniment „Femeile se unesc”, pentru tot ce se va întâmpla în această seară, aici, inclusiv pentru un scop caritabil.

„Eu am primit o invitație să fac o meditație de relaxare pentru fete. Pentru că noi știm că astăzi este foarte dificil să te înveți să te relaxezi. Vin exact pentru ca femeile să aibă pașii concreți pentru a-și putea lăsa acasă toate grijile, toate nevoile și bănuiesc că asta s-a întâmplat”, a menționat Angela Stafii, life coach.

De data aceasta am îndemnat femeile să-și unească eforturile pentru orice fac ele, pentru distracție, pentru meditație, pentru caritate, pentru concursurile care au avut loc la petrecere. Ca lucrurile să se miște, e nevoie ca femeile să-și unească eforturile, numai așa vom reuși. Și suntem sigure că dându-le femeilor imboldul acesta, într-adevăr ne reușește să schimbăm ceva.

„Deja este un ritual de 2-3 ani la rând, deoarece Nadia este o organizatoare foarte bună și păcat să nu facem față la așa o provocare curajoasă. Sinceră să fiu, prima oară eram sceptică. Mă gândeam cum noi, femeile, mereu pe tocuri, aranjate la patru ace, să ne afișăm așa într-un costum de noapte. După care mi-am zis că o femeie sigură pe sine, o femeie comodă și încrezută se simte bine oricum, și de aia am zis că provocarea merită acceptată și să facem față psihologic, și fizic”, a spus interpreta Tatiana Heghea.

La eveniment au fost invitați și kinetoterapeuți ca să ofere un moment de relaxare tuturor participantelor. „Dacă noi avem o problenă oarecare, vreai nu vreai, suntem încordați. Stresul influențează asupra sănătății noastre, asupra calității vieții, în general. Prin masaj, noi ajutăm sau ne propunem să ajutăm oamenii ca să se simtă mai bine, să simtă o calitate a vieții mai deosebită”, a relatat kinetoterapeutul Victor Bulacu.

Interpreta Mariana Mihăilă a declarat: „Eu vin de fiecare dată atunci când mă invită organizatorii, cu mare plăcere. Deci, este o petrecere diferită de toate celelalte, aici trebuie să avem o ținută lejeră, de casă, de dormitor mai bine zis. E interesant să vezi atâtea fete, atâtea domnișoare în pijamale, într-un singur loc”.

Banii adunați la petrecere, au fost donați unei tinere care face tratament pentru cancer.

Distribuie articolul: