Până la Pijama Party au rămas zile numărate. Dacă încă nu te-ai ales cu un bilet, te îndemnăm să o faci cât mai rapid! Anul acesta, Pijama Party vine deja cu 10 activități ce te vor ajuta să petreci timpul frumos și interactiv alături de echipa EA.md. 

Cumpără bilete de pe iticket.md

Estel, o zonă superbă în care va fi o vitrină mare cu o gamă largă de produse, dar și hair stiliști profesioniști care îți vor recomanda ce este mai potrivit pentru tipul tău de păr.

Meditație de grup împreună cu life coach Angela Stafii, vom încerca să ne unim eforturile morale pentru o comuniune care să ne dea un start frumos al petrecerii. Din cele spuse de către Angela Stafii, vom face o călătorie în locul din noi unde se află liniștea, calmul, pacea și dragostea. Meditația va avea loc pe perne Dinotte (Dormi Bene), iar la finalizarea acesteea, fiecare dintre voi va pleca cu o pernă acasă!

Tombolă de caritate, echipa EA.md îndeamnă femeile care vin la Pijama Party să-și unească eforturile pentru o mega-tombolă de caritate în susținerea cazului #LifeforMaria. Ea duce o luptă aprigă cu un cancer de stomac, diagnosticat și care necesită sume mari de tratament: chimioterapie, operație și costuri post-operatorii.

Ice Roll – Cine a fost la ultima ediție în pijamale, ține minte bine înghețata Thailandeză cu fructe, preparată pe loc după o rețetă individuală. Ice Roll Moldova servește această înghețată într-un mod absolut deosebit, iar procesul de preparare este de-a dreptul captivant! Cu multă măiestrie, din fructe proaspete și lapte autohton, experții pregătesc sub privirile tale pofticioase cele mai delicioase rulouri pe care le-ai gustat vreodată! Într-un minut, înghețata este preparată chiar în fața ta, având o structură netedă și o formă perfectă. Ce zici , merită să încerci? Vino și tu la Pijama Party by EA.m? Ne-am gândit la tine 😉

Cocktail Bar absolut gratuit. Vă veți delecta cu cele mai gustoase cocktail-uri și băuturi, pentru că femeile merită să fie răsfățate!

Zonă de testare a picăturilor de slăbire – Lymphomyosot. Aici vei putea primi informații despre detox. E fain când singură cunoști toate ingredientele, nu? Mai mult decât atât, veți avea parte de surprize plăcute.

Zonă de masaj și relaxare – Traumeel. Visul unei femei la sfârșitul zilei – masaj. Dar dacă acest masaj mai este făcut la Pijama Party, oare nu e fericire și relaxare absolută? Traumeel va bucura oaspeții de la Pijama Party cu un expres masaj de 15 minute. Așa dar, veniți la Pijama Party și pentru o doză de relaxare, nu doar distracție!

Avon vine cu un concurs incendiar, de asemenea va ruja toate participantele. Cu noi, devii și mai frumoasă. Nu uita să profiți la maxim din acest concurs!

Optiplaza are grijă de vederea ta și de îngrijirea zilnică a ochelarilor de soare și vedere. De asemenea, Optiplaza Moldova va sparge clișeul că purtătoarele de ochelari nu mai pot recurge la machiajul decorativ!

Trezim energia feminină cu FitMami: „La Petrecerea în Pijamale eu am un scop: să trezesc energia feminină din fiecare femeie, să le învăț să-și miște corpul senzual și să simtă vibrațiile pe care le transmite dansul”. Probabil este fiecare femeie ar vrea să învețe trupul său la maxim, pentru aceasta ne vine în ajutor FitMami!

Pe lângă toate astea, echipa EA.md pregătește o zonă foto, unde veți realiza cele mai frumoase fotografii în pijamalele voastre preferate! Și nota picantă în seara de 5 martie, va fi defilarea în pijamalele Ajoure.

Vino la Pijama Party, pe 5 martie pentru o doză de distracție, dansuri, emoții pozitive și mulți prieteni noi!

Cumpără bilete de pe iticket.md

Partener Gold: Estel Moldova, Dormi Bene
Partner Silver: Lymphomyosot, Avon MoldovaOptiplaza Moldova, Traumeel
Parteneri: Fit Mami, Ajoure, OM Activ, ICE Roll, BitonicOLD Fashion Cocktail Bar