De ziua ei, modelul Gigi Hadid s-a lăudat cu noua sa manichiură: french de toate culorile curcubeului – aceasta este o alternativă excelentă pentru cei care s-au săturat de nuanțe nud și pastelate. În sezonul de primăvară – vară culoarea verde, roz și albastră a devenit una dinte cele mai populare și stilate nuanțe în materie de manichiură, iar modelul a decis să le folosească pe toate în același design. De ce nu?!

Nu există restricții într-un astfel de model de manichiură: puteți combina toate culorile preferate nu doar pe o mână, dar chiar și pe o singură unghie, făcând un efect ombre de-a lungul marginii. Pentru a obține o tranziție lină, luați un burete și aplicați două sau mai multe nuanțe în ordinea dorită. Apoi transferați ușor acoperirea pe vârful unghiei, îndepărtând excesul de lac. Pentru o manichiură precum cea a lui Gigi, veți avea nevoie de șabloane franceze, o perie subțire și un strat mat.

O altă opțiune interesantă pentru un french colorat sunt liniile multistrat care seamănă cu un curcubeu. Deci linia french-ului trebuie să fie mai largă și acest model este unul potrivit pentru unghiile lungi în formă de migdală. Dacă nu-ți place curcubeul, poți încerca să adaugi accente multicolore abstracte – aplicând la întâmplare nuanțele tale preferate pe marginea unghiei. Pentru cei care nu sunt pregătiți pentru o varietate de culori, vă sfătuim să trasați linii subțiri de neon peste nudul preferat – de exemplu roz neon.

Sursa: glamour.ru