Un accesoriu de iarnă indispensabil este cu siguranță căciula. Fără ea, frigul ne poate da multe bătăi de cap. Un brand rusesc de căciuli a cucerit mulți bloggeri de pe rețelele de socializare, tu ce părere ai despre ele? Pentru că un lucru deja este cert, cu ele nu vei îngheța deloc. 

Căciulile călduroase, mănușile și fularele sunt întotdeauna cumpărăturile numărul unu în sezonul rece. Totuși, iarna aceasta, ele au devenit nu doar articole esențiale, ci un mod de a ne face remarcați.

Iată care sunt cele mai populare și neobișnuite căciuli din acest sezon:

„Sl1p”

Brandul „Sl1p” este specializat în tricotaje de mai mulți ani – așa că experiența acumulată le permite designerilor săi să creeze haine cu adevărat călduroase, chiar și pentru cea mai aspră iarnă. Preferatul multor influenceri este „balaclava unisex” din cașmir moale, care acoperă complet fața. Arată destul de extravagant, dar acum acest lucru se pare că nu este un lucru rău. Aceasta îți va înlocui imediat pălăria, fularul și chiar și o mască, fără de care nu poți intra în locuri publice.

„Vereja”

Dintre toate mărcile rusești bazate pe tricotaj, „Vereja” este cea mai inedită. Puloverele lor și căciulile naive cu personaje de basm sunt țesute din fire multicolore, acestea au devenit deja favoritele stiliștilor, editorilor de modă și ale oamenilor pur și simplu stilați nu numai în Rusia, ci și în străinătate. Aceste accesorii nu numai că vor schimba chiar și cea mai plictisitoare imagine monocromă, dar vor înveseli inevitabil pe toți cei din jurul tău.

Cum am și spus aceste căciuli sunt deja cele mai preferate printre tineri și influenceri:

Foto: valyakarnaval

„Feklina”

Accesoriul de la brandul „Feklina” este o bonetă precum cele pe care mulți dintre noi le poartă în copilărie. Acesta nu este primul sezon al brandului lor, dar în această iarnă au devenit cele mai populare. Sunt modele de bază din alpaca simplă sau lână catifelată, cât și altele mai avangardiste, cu broderie manuală bazată pe picturi.

„Garin”

Probabil ai văzut de mai multe ori deja cel mai popular accesoriu al acestui brand – o pălărie „beanie” din material impermeabil de toate culorile curcubeului. Există deja și o basma creată din același material. Aceasta de obicei e aruncată peste umeri în loc de eșarfă, fie folosită ca articol pentru a acoperi capul.

Ție îți plac aceste modele?

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: