Nu în zadar agențiile de modeling utilizează verbul „a descoperi” în raportul cu identificareaa fețelor noi. Băiatul de mai jos a fost descoperit grație portretelor cu sine, care au fost publicate pe internet și care l-au făcut popular peste noapte.

Am crede că între șantierul de construcții și Social Media nu există vreo legătură. Băiatul din poze se numește Shi Shenwei, are 23 de ani, iar în prezent muncește la construcția unui templu budist din satul Huangshan, provincia Fujian. Munca fizică pe care o depunde, dar și antrenamentele zilnice i-au sculptat un corp de invidiat, iar martore ale formei sale fizice sunt fotografiile cu Shi, care au ajuns recent pe rețelele sociale.

8

Băiatul este dedicat în totalitate muncii pe șantier, pe care o realizează de cele mai multe ori chiar și fără pauze de masă. Cel care îl fotografiază din diferite perspective, cu telefonul mobil, apoi distribuie pozele pe aplicația mobilă Kuaishou este verișorul lui Shi.

Afară de munca fizică pe care o face pe șantier, Shi e îndrăgostit de bodybuilding și de felul în care se promovează antrenorii de fitness pe rețelele sociale. Primele sale clipuri video au apărut pe internet încă în 2015, iar fiecare dintre figurile realizate sunt fie imitații a ceea ce vede pe internet, fie – trucuri învățate de sine stătător.

Faima pe care a obținut- pe Social Media l-a făcut vizibil pe Shi Shenwei și în cadrul show-urilor televizate din China. Tânărul nu exclude că în curând, ar putea apărea și într-un film.

Foto: Kuaishou, Thomas Peter

Distribuie articolul: