Jurații concursului „Românii au Talent” au rămas profund impresionați de prestația moldoveanului Victor Vacarciuc. Acesta a cântat la chitară, iar Andra l-a susținut interpretând melodia pe fundal.

Tânărul a cucerit publicul din prima, cântând cu instrumentul după cap și mișcându-se în același timp. Iar juriul a apreciat în primul rând talentul său, și au menționat că pentru asta, trebuie să ai cel puțin mobilitatea necesară.

A îndrăgit muzica de la 12 ani, însă recunoaște că nu întotdeauna a avut resurse necesare pentru a întreține instrumentul muzical. Totuși dragostea pentru muzică l-a determinat să găsească soluții din orice situație.

„Au fost perioade când se rupeau strunele și nu aveam resurse ca să îmi procur un set întreg pentru strune și căutând soluții m-am gândit la firul de la bicicletă care frânează. De acolo extrăgeam câte un fir ca să-l pun la chitară și suna foarte bine”, a povestit Victor.

Concurentul a trecut în etapa următoare cu trei de DA. Urmăriți mai jos prestația moldoveanului la concursul „Românii au Talent”.

Autor: Rodica Popa, stagiară

Sursa video: Youtube.com

Vezi și: Un tânăr de la Chișinău a cucerit juriul de la „Românii au talent”. A obținut 4 de „DA” (VIDEO)