Swantje Paulina este un model de origine germană, ce a reușit să cucerească internauții prin imaginea sa deosebită. Paulina are chipul plin cu pistrui, însă acesta nu reprezintă un motiv de a se ascunde în spatele machiajului. Tânăra nu folosește mic de makeup - anume așa a reușit să-și cucerească urmăritorii.


Are 21 de ani și este extrem de frumoasă. Cel puțin așa o cataloghează cei aproape 150 de mii de followeri de pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, frumoasa blondă este apreciată pentru formele sale de invidiat, despre care a și vorbit într-una dintre postările sale. De fapt, din imaginile pe care le publică este evident că aceasta duce un mod de viață sănătos, printr-o alimentație corectă, dar și mult sport.

Публикация от 🌙 Swantje Paulina (@swalina)

Meloneeeeen 🍉😜😉

Публикация от 🌙 Swantje Paulina (@swalina)

De altfel, Paulina a avut norocul de a avea pistrui pe întreg corpul. Asta, însă nu face decât să îi confere unicitate și să o facă deosebită de restul lumii. Admirați mai jos și alte imagini cu modelul german, în majoritatea cărora aceasta apare absolut firească, fără retușuri sau editări.

Foto: Instagram.com