Producătorii de la postul de televiziune Antena 1 își doresc să spargă raitingul cu reality show-ul „Ultimul Trib” mai multe vedete s-au antrenat și sunt gata pentru marea aventura, iar printre ei se numără și interpretul Dima Trofim. 

Dima Trofim, participă în concurs fiind membru în tribul vedetelor din Madagascar alături de Dorian Popa, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilăși Sorin Brotnei.

„Mi s-a părut o provocare și acum chiar număr zilele până ajungem în Madagascar! Nu lucrez la strategii, sunt ferm convins că dacă o să ajungem în pustiu o să ne gândim foarte bine la acest lucru și o să ne adaptăm rapid ca să ajungem acolo unde trebuie”, a mărturisit Dima pentru okmagazine.ro

„Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă”, mai spus interpretul.

„Ultimul Trib”, va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Tribul sportivilor, tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând.

Distribuie articolul: