Aseară, 19 aprilie, a fost relansat legendarul reality show DOM-2, fiind difuzat pe un alt canal tv decât cel cu care s-au obișnuit fanii. Pe lângă această schimbare, o lipsă importantă din echipa de prezentatori este Olga Buzova, care nu mai dorește să fie parte din proiect.

Show-ul se numește „DOM-2. Dragoste nouă” și este difuzat în aceeași formulă, adică zilnic, dimineața și seara, pe canalul TV „Ю”. Acum o săptămână, Olga Buzova a dezvăluit că nu va mai face parte din proiect: Povestea mea cu DOM-2 a luat sfârșit. Am decis să părăsesc show-ul, alături de care am fost în ultimii 17 ani”.

Nu se știe dacă în viitor Buzova va fi înlocuită, însă ceilalți prezentatori, precum Ksenia Borodina, Olga Orlova, Vlad Kadoni și și Andrei Cerkasov, au rămas pe pozițiile sale.

Printre participanții proiectului relansat se regăsesc 10 nume vechi, precum Aliona Rapunzel, Maxim Morgenstern, Simon Mardanshin (fostul iubit al moldovencei Anastasia Iacub) sau Nadejda Ermakova, cât și 15 personaje noi, printre care o mamă și fiica sa, un model, dar și doi foști dansatori de striptease.

Video: Youtube / DOM2

Distribuie articolul: