După mai bine de jumătate de an, moldoveanca Anastasia Iacub a plecat de la show-ul televizat Dom-2. N-a făcut-o pentru că ar fi fost dată afară ci, a făcut-o pentru că nu și-a imaginat viața în proiect fără bărbatul de care s-a îndrăgostit. 

Plecarea Anastasiei Iacub a fost o surpriză pentru admiratorii ei. Basarabeanca nu a rezistat faptului că fostul său iubit de la Dom-2 a părăsit proiectul și, la rândul ei, și-a făcut valiza și a plecat. Se pare că foștii iubiți au rămas în relații bune, ba chiar încă mai țin enorm unul la altul, dar s-au resemnat că nu mai sunt împreună.

Anastasia a vorbit despre plecare și emoțiile pe care le trăiește pe contul său de Instagram, poza publicată de ea fiind făcut în aeroportul Domodedovo de la Moscova.

„A venit timpul să o spun… În această zi l-am îmbrățișat pentru ultima oară pe bărbatul care îmi este drag, care mă proteja,, mă iubea și mă ajuta… mă doare sufletul că așa s-au întâmplat lucrurile, dar… se pare că dragostea nu a fost îndeajuns ca să fim împreună.

Iubitul meu Sam, îți sunt extrem de recunoscătoare pentru toate emoțiile pe care mi le-ai dăruit, nu-mi pare rău pentru nicio zi petrecută alături de tine! Chiar dacă suntem la distanță unul față de altul, îți sunt mereu alături și poți să te bazezi pe mine”, începe modelul.

„Noi am părăsit proiectul!

Dom-2 a fost ca o școală pentru mine. Iubesc acest loc și sunt recunoscătoare tuturor pentru toate! Iar cel mai important că totul a fost adevărat. Au trecut șase luni, dar pare că abia ieri a început totul. Îmi va fi foarte dor de acest loc. Cel mai important acum este să mergem înainte și să ne atingem scopurile.

Vă mulțumesc pentru susținere, vă iubesc, urmăriți-mă în continuare, viața mea va fi interesantă!”, este mesajul transmis de moldoveancă.

dinsta

Saimon Mardanshin a confirmat vestea că nu mai face parte din proiect și avut doar cuvinte calde la adresa Anastasiei: „Nu pot spune că am plecat sau am părăsit proiectul. Doar merg mai departe…

Principala misiune a proiectului nu am îndeplinit-o, dar sunt extrem de recunoscător pentru experiența pe care am primit-o. Pentru creștere. Pentru toate emoțiile, pentru respect și și apreciere.

Nastenica, Anastasia, îți mulțumesc! Ești o femeie DEMNĂ, demnă de dragoste și familie! Jumătate de an de relație nu au trecut fără să lase urme și te respect enorm. Iartă-mă pentru toate. Noi doi nu suntem străini unul pentru altul și sunt gata oricând să-ți ofer umărul meu, când îți va fi greu.

După ce am anunțat plecarea mea, la fel a făcut și Nastea. A fost trist și îmbucurător în același timp, dar asta e viața… cu toții tindem spre ceva.

Am multe planuri și sper să nu dezamăgesc. Mulțumesc tuturor pentru susținere! Lupt pentru a învinge!”, încheie Saimon.

Amintim că în luna ianuarie Anastasia Iacub a aderat la reality show-ul Dom-2 și din primele zile a format un cuplu cu Saimon Mardanshin. Mai bine de jumătate de an cei doi s-au certat și despărțit de câteva ori, unul din motive fiind faptul că bărbatul credea că iubita sa ar fi fost damă de companie. Ultima despărțire, însă, a fost definitivă. Zilele trecute ambii au anunțat oficial că părăsesc proiectul.

Sursa: Instagram.com