A fost unul dintre cei mai populari artiști ai anilor 90, piesele lui sunând din radiourile din întreg spațiul CSI. Într-un interviu recent, interpretul a anunțat că este primul transgender din showbizul rusesc.

Este vorba despre Oscar, interpretul care făcea furori cu piesa „Mejdu mnoi i toboi” și „Beg po ostriyu noja”. Atât melodiile lui, cât și curajul de a fi primul bărbat din showbiz care a îmbrăcat o fustă, au făcut ca numele lui să fie pe buzele tuturor, doar că atunci toți credeau că este un nonconformist.

Pe 20 februarie, acesta a dezvăluit într-un interviu pentru publicația Otkritie că este transgender și nu mai dorește să fie numit Oscar ci Scarlett.

„În anii de școală a fost foarte greu să-mi găsesc prieteni. Datorită pasiunii mele pentru muzică, am putut să-mi creez propriul univers și nu am permis rutinei să mă sechestreze”, a dezvăluit Scarlett. Aceasta a mai povestit că ani la rând a fost în căutare de sine și niciodată nu și-a ascuns feminitatea. Din cauza aspectului său a fost deseori victima celor care își spun skinhead.

„În lumea mea este normal să porți manichiură, machiaj și nimeni nu are nimic de a face cu tine și sexul tău. Artiștii au o oarecare libertate. Și în genere, acestea sunt niște fleacuri. Acordăm o prea mare atenție modului în care lumea ne percepe și felului în care suntem îmbrăcați”, explică Scarlett, care în prezent locuiește la New York, acolo unde își desfășoară activitatea profesională.

Dacă te-ai născut mai devreme de anul 1990, atunci cu siguranță ai fredonat piesa „Mejdu mnoi i toboi”, iar dacă nu, te invităm să privești videoclipul de mai jos.

Sursa: Woman.ru