Japonezii sunt mari consumatori de orez, iar acest lucru se datorează proprietăților beneficii ale orezului. Japonezele, însă, cunosc și secretele orezului care le ajută să aibă tenul de porțelan. Iată cum îl puteți folosi în acest sens, conform DoctorulZilei.ro.

Japonezele sunt renumite pentru tenul lor frumos, dar ele obțin asta cu ajutorul unei culturi care se află la ele în țară. Orezul conține vitamina B care stimulează repararea celulelor și îmbunătățește circulația sângelui la nivelul tenului.

Masca de față pe bază de orez acționeză ca un scrub și îți va lăsa tenul strălucitor

Masca de față pe care o folosesc japonezele conține: 2-3 linguri de orez pe care îl gătești până devine moale, apoi separi apa în care a fiert orezul și o pui într-un castron, apoi, spală orezul și pune câteva linguri de lapte cald și amestecă cu 2 linguri de miere. Pune un strat gros de mască pe față, apoi așteaptă o oră și clătește-te cu apă caldă.

În plus, apa în car ai fiert orezul este foarte hidratantă, are foarte mulți anti-oxidanți și are proprietatea de a absorbi razele ultra-violete, care ne rănesc tenul. Ține apa de la orez în frigider și clătește-te cu ea de două ori pe zi.

Sursa: DoctorulZilei.ro, Foto: inofashionstyle.com

Distribuie articolul: