Dacă la 12 ani, mulți dintre copii abia încep să studieze instrumentele muzicale, atunci Joey Alexander deja își dorește un Premiu Grammy. Adolescentul interpretează într-o manieră incredibilă orice fel de piesă de Jazz și vrea ca talentul să-i fie auzit de întreaga lume.

Joey este american de origine indoneziană, iar la 12 ani este supranumit deja „wunderkind” grație talentului cu care interpretează în special compoziția „St Louis Blues”, semnată în 1912.

Recent, adolescentul a mărturisit că pretinde la una dintre statuile Grammy, incluzându-se în categoria „cel mai bun interpet de Jazz” și „cel mai bun album de Jazz”.

Pare incredibil, însă băiețelul și-a început oficial cariera muzicală încă în toamna anului trecut, când a semnat un contract cu labelul Motéma Music, specializat în muzică Jazz. În aprilie 2015, a fost lansat și primul album al lui Joey: „My Favorite Things”!

joweyce0n7zuugaiszgl

Amintim că Premiile Grammy sunt prezentate anual de către Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a Statelor Unite ale Americii pentru realizări deosebite în domeniul înregistrărilor muzicale.

Foto: ted.commauihawaiitheworld.wordpress.com

Distribuie articolul: