Pe data de 1 iunie 1926 s-a născut una dintre cele mai cunoscute actrițe, care au existat vreodată, Marilyn Monroe.  Chiar dacă a trăit doar 36 de ani, superba blondă a lăsat urme adânci în lumea modei. Marilyn a fost un etalon al feminității. De-a lungul anilor mai multe femei celebre au încercat să adopte stilul emblematic al regretatei actrițe. 

Aceasta a murit pe 4 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de barbiturice la reședința sa din Los Angeles. Moartea sa a fost stabilită drept cel mai probabil prin suicid, deși mai multe teorii ale conspirației au fost înaintate în ultimele decenii cu privire la modul în care a murit.

În acest articol vrem să vă amintim câteva dintre vedetele celebre, care au încercat să copieze look-ul impecabil al actriței.

Michelle Williams

Era de așteptat să începem cu Michelle, aceasta fiind actrița, care a jucat-o pe Marilyn într-un film biografic. Actrița a reușit să se apropie extrem de mult de look-ul celebrei Monroe.

Scarlett Johansson

Scarlett a reușit să se aproprie foarte mult de latura sexy a lui Marilyn. Cele doua având ceva în comun – o siluetă cu forme.

Charlize Theron

Si Charlize Theron se pare că s-a bucurat de succes cu look-ul asemănător cu al senzualei blonde.

Christina Aguilera

Artista a adoptat de mai multe ori celebru look al regretatei artiste și zicem noi că i s-a potrivit foarte bine.

Gwen Stefani

Artista a cochetat cu acest look și a avut succes, Gwen fiind o femeie foarte elegantă.

Tu ce zici? Cui i se potrivește cel mai mult acest look?

Citește și: 5 secrete de stil ale lui Marilyn Monroe! Astăzi ar fi împlinit 95 de ani (Foto)

Distribuie articolul: