O nouă familie s-a întemeiat în showbizul autohton. DJ-ul Sasha Lopez, cu numele real Sergiu Istrati, s-a căsătorit pentru a doua oară în această duminică. 

Artistul basarabean, Sasha Lopez, s-a căsătorit pentru a doua oară cu o moldoveancă. Dat fiind faptul că DJ-ul este stabilit cu traiul în România, nunta care a avut loc pe 11 august, s-a petrecut într-un local cu decor rustic, situat în sânul naturii, pe malul lacului din Snagov, în apropiere de București.

Printre invitații mirilor s-au regăsit Dara, solistul The Motans, Denis Roabeș, bloggerița Cristina Evtodii, jurnalista Daniela Caraiman, dar și o bună prietenă a cuplului, fosta ambasadoare a RM în SUA, Cristina Balan. Sasha Lopez a dat tonul petrecerii mixând câteva piese pentru invitații săi.

Vedeți mai multe imagini de la nunta lui Sergiu Istrati și a Xeniei Piciughin.

Sergiu Istrati a fost căsătorit cu artista din România, Ale Blake, formând un cuplu și pe scenă, iar mariajul lor a durat aproximativ 5 ani. La doar câteva luni de la divorț, Sasha Lopez s-a îndrăgostit din nou, de moldoveanca Xenia Piciughin, care i-a devenit aseară soție.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Sasha Lopez a divorțat de Ale Blake? Se pare că artistul are o nouă iubită (Foto)