Dj-ul Sergiu Istrati, alias Sasha Lopez, iubește din nou, după ce a divorțat de Ale Blake, partenera lui de scenă. Chiar dacă au încercat să ascundă pentru o perioadă de timp că s-au separat, ultimele fotografii de pe profilul lui Sasha Lopez spun totul. 

Artistul ar avea o nouă iubită, Xenia Piciughin. Cei doi nu s-au afișat public până acum, însă fotografiile lor de pe rețelele de socializare ne demonstrează că sunt împreună. 

Sasha și Ale s-au căsătorit în februarie 2012, iar anul trecut au apărut zvonuri precum că s-ar despărțit, ei, însă, au negat lucrul acesta. Totuși, se pare că, despărțirea a avut loc și cei doi au divorțat.

Artistul și-a găsit liniștea în brațele unei frumoase moldovence, Xenia Piciughin, însă niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Cei doi călătoresc împreună, iar pozele pe care le publică ne demonstrează că sunt fericiți împreună.

 

„Această toamnă îmi va rămâne în memorie pentru totdeauna. ”, „Să fiu cu TINE e cea mai mare fericire”, „Extrem de fericită”,  menționează Xenia în postările sale pe Instagram.

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: