E adevărat că se întâmplă magie cu ocazia sărbătorilor de iarnă și cine ne-o poate vesti mai frumos decât colindătorii. În prag de sărbători, interpreții Tatiana Martin și Aurel Chirtoacă vin cu o realizare muzicală deosebită, atât audio, cât și video, care îți va da fiori. „Minune de Crăciun” are și un clip cu multe elemente tradiționale.

„Astăzi vreau să fac o postare de mulțumire celor ce cred în minuni și în oamenii de alături. Acest colind este dedicat celor ce cred în Moșul și în Minunile de Crăciun”, a scris interpretul Aurel Chirtoacă.

„Un altfel de colind, o altfel de colaborare, primul meu duet și prima mea încercare în așa gen de8 muzică. Mulțumesc Aurel Chirtoacă pentru încredere și susținere! A fost o plăcere să lucrăm împreună. Mulțumesc întregii echipe pentru talent, devotament, sufletul pus aici, în acest colind duios și plin de emoție. Echipa minunată: Vitalie Turcanu, Sergiu Cabătut, Cătălina Lungu, Viorel Belinschii, Victoria Roșca, Oxana Munteanu, Diana Ballerini. Mulțumesc micilor actori Robert şi Cătălina – niște gingășii de copii. Mulțumiri speciale, Ghirlande.md. Totul a fost feeric! Sărbători fericite oameni buni la suflet. Credeți în voi și forțele proprii. Visați, cântați și nu uitați: ” De sărbători cât de matur nu ai fi, sufletul e copil. Unul plin de vise!” La anul și la mulți, mulți ani”, a scris Tatiana Martin.

Ca să detaliem pentru toți, „Minune de Crăciun” este un colind în stil tradițional după un text de Cătălina Lungu. Melodia și orchestrația aparține cantautorului Aurel Chirtoacă, la saxofon sopran îl auziți pe Vitalie Țurcanu, iar de studio și mixaj s-a ocupat Sergiu Cabatut. Videoclipul deosebit a fost conceput, scenariu și regie Victoria Roșca (Zâmbărele) și filmat de Viorel Belinschii Belinschii Production. De costumele celor din clip s-a ocupat Kasandruta – Oxana Munteanu, iar echipa a filmat în magazinul FLO al Dianei Ballerini.

Echipa de producție a videoclipului

Nu-i așa că sună feeric?