Un bărbat din Republica Moldova a fost reținut în București, România, după ce ar fi agresat violent o tânără în vârstă de 25 de ani, lăsând-o ulterior să zacă într-o baltă de sânge.

 

Evenimentul a avut loc pe 24 februarie, iar tânăra, aproape inconștientă, a fost descoperită în scara unui bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Conform presei românești, tânăra este identificată ca fiind o prostituată și a fost găsită într-o baltă de sânge, într-un bloc din Centrul Istoric.

Primii care au ajuns la locul incidentului au fost doi polițiști locali, alertați de o locatară care a auzit victima agonizând. Evenimentul a avut loc în jurul orei 04:30 dimineața.

Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!”

Femeia este internată în continuare la Spitalul Universitar și va mai sta o vreme sub supravegherea medicilor. Este, însă, în stare stabilă.

Între timp, polițiștii au reușit să localizeze agresorul. Acesta a fost găsit dormind într-un apartament din sectorul 2, moment în care a fost reținut de forțele de ordine.

Este vorba despre un bărbat din Republica Moldova, care în prezent este audiat la Serviciul Omoruri. Din investigații reiese că victima ar fi o prostituată, iar presupusul agresor ar fi apelat la serviciile sale.

Imaginile captate de camerele de supraveghere au fost esențiale pentru identificarea suspectului de către polițiști. Cel mai probabil, după audieri, individul va fi reținut, cu condiția ca procurorii să aibă suspiciuni rezonabile că el ar fi comis fapta.

 

Distribuie articolul: