Bruno Vassari, declarat unul dintre cele mai bune branduri de cosmetică încă din anul 2006, se menține în topul preferințelor saloanelor de înfrumusețare și femeilor din întreagă lume. Pe 7 iunie ne dăm întâlnire cu toți reprezentanții mediului beauty din Moldova într-un eveniment mixt, ce va îmbină utilul cu plăcutul. Începând cu oră 15.00 vom înregistra participanții la seminarul oferit cu mare drag de unul dintre cei mai apreciați esteticieni din România, Dna. Dr. Manuela Ravescu și trainerul de excepție, Roxana Feder.

În cadrul Seminarului veți face cunoștință cu cei care îngrijesc de imaginea frumoasă pe care o are brandul în spațiul „Pruto-Carpato-Danuabiano-Pontic”, Alice Galani și Olimpiu Galani, manageri Beauty One, și bine-cunoscutul estetician local, Ana Platonov, manager Daria Room.

daria room 3

Seminarul vă va oferi informații prețioase legate de Efectele Acidului Hialuronic asupra pielii, Tratamente anti-age și hidratare-HA50X, Terapie de Remodelare Corporală-Sculpt Plaster.

daria room 5

Evenimentul va culmina cu un Cocktail Party, într-un mediu relaxant, alături de persoane publice din mediul autohton și sub acorduri muzicale prestate cu grație de Katy Rain!

Asemenea evenimente nu se ratează! Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului
P.S. Intrarea este gratuită dar necesită confirmare preventivă la 068302135/069801430