Somn suficient, mic dejun în voie, mers la sală…! Astea sunt planurile tale de weekend! Plus, o vizită la ZityMall, pentru că în zilele 11-13 noiembrie ai Black Weekend! Ai reduceri de până la -70% în ambele blocuri ale mall-ului.

Tradițional, de Black Weekend, magazinele te bucură cu prețuri atractive la colecțiile de sezon, așa că e timpul să te înnoiești de toamnă-iarnă. Iată cele mai ademenitoare reduceri valabile de Black Weekend la ZityMall!

ÎNCĂLȚĂMINTE
În blocul Zorile, la etajul 1 și 0 ai peste 40 branduri internaționale și autohtone cu încălțăminte, e locul unde trebuie să vii atunci când vrei o pereche de încălțăminte.

De Black Weekend, magazinul AnaRosi te așteaptă cu reduceri de până la 70%, iar cei de la Geox, Clarks, Primigi anunță -20% la toată colecția nouă toamnă-iarnă. Și colecțiile pentru copii sunt supuse reducerilor, de exemplu cei de la Woopy te așteaptă cu prețuri scăzute cu 10-20-30%, vino să profiți!

 

BRANDURI FAST FASHION
Magazinele mari se întrec în oferte ca să te atragă la cumpărături: LC Waikiki te va bucura cu reduceri până la 50%, iar la DeFacto ai ofertă! Cumpără 1, primește al 2-lea cadou!

Koton îți oferă promoția 1+1 =3.

Unicul magazin NewYorker din Moldova ți-a pregătit cupoane de 100-200 lei reducere la cumpărături de minim 500 și 1000 lei.

 

COSMETICE
Cosmeticele tale preferate de la Moonglow vor avea o reducere cu -14% la tot asortimentul și -22% la branduri selecționate. Compania Ovico ți-a pregătit până la -50% la produse selectate, iar Maison du Savon îți va oferi 10% și 20% la toată gama de produse.

Echipa Herb.md are pentru tine reduceri de până la 30% la produsele cele mai apreciate.

FOOD
La finalul cumpărăturilor, te poți delecta cu niste sushi rolls delicioase de la Esushi, mai ales că de Black Weekend vei putea lua Set Noiro la -35% și Set Kōdō la -25%.