Adrian Bradu, un adolescent de 14 ani din Republica Moldova, demonstrează o pasiune și o dedicare remarcabile pentru muzică. În fiecare zi, parcurge șapte kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzică, ilustrând astfel angajamentul său profund.

Adrian Bradu este un talentat muzician ce stăpânește nu mai puțin de șase instrumente: acordeon, pian, saxofon, flaut dulce, tobă și fluier. Printre acestea, acordeonul îi este cel mai drag, deoarece îi oferă posibilitatea de a exprima o varietate largă de emoții, scrie  protv.ro. 

Bunicul său a fost cel care l-a introdus în lumea muzicii, ducându-l la școala de muzică. În familia sa, doar frații mai mici împărtășesc pasiunea lui Adrian. Părinții săi lucrează în construcții în Chișinău, mama fiind un zugrav talentat, iar tatăl se ocupă cu montarea gresiei.

Deși sunt ocupați, părinții lui Adrian se asigură că ajung acasă în fiecare weekend, aducând întotdeauna cadouri și dulciuri pentru copii. Chiar dacă este încă tânăr, Adrian înțelege eforturile pe care părinții săi le depun, spunând că „este foarte multă muncă pe șantier”.

„A fost totul atât de natural și de plăcut să își aud glasul de copil. Nimic forțat, nu ai vrut să cânți ca un adult. Îmi place naturalețea și inocența pe care le-am simțit în vocea ta” a spus Andra.

 

Distribuie articolul: