Deveniți populari în Ucraina în urma show-ului „Liga Smeha” pe care l-au câștigat, tinerii din Stoianovka au demonstrat abilitățile lor de umoriști și în cadrul unui live realizat de un portal informațional din Moldova.

Băieții, Ivan Liuleniv și Ivan Colisnicenco, au putut răspunde la o sesiune de întrebări adresate chiar de către cei care îi urmăreau în direct. Astfel, am reușit să aflăm o mulțime de lucruri despre ei și despre etapele prin care au trecut la „Liga Smeha”.

Tinerii afirmă că în timpul show-ului se înțelegeau bine cu ceilalți concurenți, iar în Republica Moldova, în general, au fost întâmpinați frumos atunci când au revenit cu trofeul acasă.

Cineva din internauți le-a pus întrebarea la cât de politizată este „Liga Smeha”, la care, cei doi au răspuns că nu este politizată și că nu sunt limitați în a spune o glumă ce vizează o personalitate politică.

Tot băieții afirmă că partea feminină este cea care îi inspiră; dorința de a ajunge mai departe îi motivează și doresc să-și demonstreze lor înșiși că pot obține ceva în viață, indiferent de locul din care se trag.

Urmăriți mai jos mai multe declarații de la trupa de umoriști „Stoianovka”, un video cu multe faze comice, dar și cu detalii picante privind show-ul la care au participat.

Foto/Video: Point.md

Distribuie articolul: