Mercur intră în retrograd de trei ori pe an. Fiecare faza retrogradă durează aproximativ trei săptămâni, aducând un val de schimbări și confuzii în gânduri, comunicare și relații. 

Pe 14 octombrie, la 4:05 ora României/Republicii Moldova, Mercur își începe mișcarea retrogradă în Scorpion și termină acest proces în zodia Balanță, pe 4 noiembrie.

De ce are nevoie fiecare zodie în parte în următoarea perioadă:

Berbec – Ai nevoie să eviți dramele

Încearcă să faci un pas în spate și pe cât posibil să eviți comunicările mult prea dificile. Îți este greu să te faci înțeleasă, nu ai răbdare și este posibil să intri destul de ușor în conflicte serioase. De asemenea, mare atenție și la relația pe care o ai cu partenerul de cuplu.

Taur – Ai nevoie să îți planifici mai bine zilele

Treci printr-o perioadă destul de încărcată pe plan profesional; ai ales să te concentrezi asupra carierei și ai intrat în câteva proiecte foarte importante. Încearcă să îți planifici mai bine zilele astfel încât să reușești să te ocupi cu brio de fiecare task și să fii și mulțumită de rezultate.

Gemeni – Ai nevoie să fii atentă la modul în care te exprimi

Astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău, în special cu persoanele dragi. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a spune ceva și să fii absolut clară și sinceră cu privire la intențiile tale. Nu este momentul pentru jocuri.

Rac – Ai nevoie să crezi în tine

Această perioadă este una a schimbărilor pentru tine; este momentul să crezi în tine, să lupți pentru ceea ce îți dorești și să nu renunți până când nu vei ajunge acolo unde îți dorești. Dacă ai nevoie de ajutor, oamenii din jurul tău sunt dispuși să ți-l ofere.

Leu – Ai nevoie să fii mai ordonată

Ești cu capul în nori și este posibil să pierzi detalii importante pe plan profesional sau chiar să înțelegi anumite lucruri în mod greșit. Încearcă să fii mai atentă, mai ordonată și să nu te ocupi de mai multe lucruri deodată deoarece singură îți vei îngreuna munca.

Fecioară – Ai nevoie să ai răbdare

Te grăbești destul de mult, iar Universului nu prea îi place asta. Nu uita că totul va veni la tine atunci când vei fi pregătită, nu când îți vei dori tu. Pe plan profesional, ar fi bine să amani semnarea contractelor noi, le poți regreta în scurt timp.

Balanță – Ai nevoie să ai grijă de tine

Ai fost foarte concentrată asupra vieții profesionale și te-ai neglijat complet. Ei bine, în următoarea perioadă ar fi foarte bine să îți faci timp și pentru tine; încearcă să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor care îți pun zâmbetul pe buze și te ajută să te relaxezi.

Scorpion – Ai nevoie să trasezi niște limite

Ai oferit tot ce ai avut mai bun oamenilor din jurul tău și de foarte multe ori te-ai cam ignorat. Ei bine, acum îți dai seama că ai obosit și că nu mai ai nimic de dat. Pentru că relațiile să fie unele sănătoase, benefice pentru toate părțile implicate, învață să trasezi niște limite.

Săgetător – Ai nevoie să spui ce gândești

Îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale și încerci să porți discuții sincere, mature și serioase cu partenerul de cuplu. Simți că trebuie să faci câteva schimbări importante, iar acesta este cel mai bun moment. Este posibil să fie necesare și câteva compromisuri.

Capricorn – Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Nu te da bătută, astrele sunt de partea ta și te ajută mai mult decât crezi să depășești această perioadă dificilă și să treci peste barierele și obstacolele care stau în calea visurilor tale. Privește lucrurile din toate unghiurile și ia decizii bazându-te pe intuiție.

Vărsător – Ai nevoie să lași trecutul în urmă

Este posibil să fii ușor sensibilă în această perioadă; vor apărea amintirile din trecut care nu îți vor da pace și te vor face să resimți sentimente ascunse sau uitate. Lasă trecutul în urmă și concentrează-te asupra momentului prezent.

Pești – Ai nevoie să ai răbdare

Taskurile profesionale îți ocupă cel mai mult timp. Acum nu vezi rezultatele muncii tale, însă în scurt timp te vei bucură de primele beneficii. Încearcă să ai, însă, răbdare și să nu renunți. Ești pe ultima sută de metri. Nu permite grabei să îți afecteze cariera.

sursa

Distribuie articolul: