Regretata Stela Popescu este cunoscută drept una dintre cele mai de vază actrițe din România. A fost mereu pusă pe glume și a demonstrat o sinceritate aparte. Vezi ultimul interviu acordat în presa românească, la un pahar de vin.

„Frumusețea vine din simplitate și din felul cum suntem. Eu niciodată nu mi-am dorit să-mi schimb înfățișarea. Niciodată nu m-am dat cu cremă – pur și simplu nu am avut nevoie de asta!

Când lucrezi alături de un bărbat e greu să nu-i vezi și defectele – deci greu te vei îndrăgosti de el. dacă îmi place cineva foarte mult eu merg de-a dreptul.

Am fugit odată de-acasă, cu un Renault 16 și cu un băiat care foarte mult îmi plăcea. Primul meu bărbat era un om foarte mult, însă nu era între noi chimia ceea, așa că am zis că doar asta e soluția.

Și după ce divorțasem de primul meu soț eu îi spuneam „Dănuț”, iar el îmi zicea „Puișor”.

Îmi este frică de durere, am avut o operație la cap la 5 ani.

Vezi și: Top 10 citate spuse de Stela Popescu! „Râsul e un medicament”

Am luat de la 16 ani o nepoată de-a soțului meu și am crescut-o. Nu mi-am mai droit alți copii.

Tre să fii frumoasă atunci când aștepți bărbatul acasă, dar trebuie să fii și adevărată. Va simți că îl iubești de cum va deschide ușa, să fii curate și simplă, să îl primești cu dragoste și cu bine.

Îmi place să merg la coafor… Acasă moațe în cap față de soțul meu nu mi-am pus niciodată. Nu mi-a plăcut să mă vadă dezordonată sau altcumva.

Sexul e foarte important într-o relație, dar trebuie trata cu seriozitate. E vital. Există și potriviri, dar depinde de cei doi ca să păstreze ardoarea începutului. Nu știu dacă am fost înșelată, dar am înșelat la viața mea, dar cu mare grijă.

Am casă la mare, că ăsta a fost visul soțului meu. Am meu era să am 700 de rochii.

Să vă alegeți ce profesie vreți, dar s-o faceți așa de bine, ca lumea să se roage de voi, nu să o faceți rugat fiind.”

Distribuie articolul: