Potrivit presei din Rusia, au mai rămas doar câteva săptămâni până în toamnă, când Anastasia Reshetova îl va aduce pe lume pe primul său copil. Ea, Timati, Alisa și Simona, mama rapperului, și-au organizat o escapadă pe malul oceanului.

Peste câteva săptămâni, Anastasia Reshetova îi va dărui un bebeluș lui Timati, iată de ce, aceasta profită din plin de zilele rămase pentru a-și încărca bateriile în vacanță și a se pregăti de perioada frumoasă și totodată solicitantă – maternitatea. Deși cuplul nu dezvăluie sexul bebelușului, cei mai mulți sunt convinși că se va naște un băiețel.

Anastasia Reshetova despre cum se simte în perioada sarcinii: „Vreau să fiu frumoasă, să am grijă de mine, să fiu atentă la mâncare și gânduri”

Viitoarea mămică adoră vacanțele petrecute pe malul oceanului, inclusiv practicarea sporturilor extreme pe apă. De câteva ori, chiar s-a plâns că sarcina nu-i permite să trăiască așa cum și-ar dori.

View this post on Instagram

Эх, было время …🤪🏄🏽‍♀️

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Pe 8 august modelul a publicat o fotografie în care apare și iubitul ei, Timati, adăugând: „Gata. Ultima vacanță în acest an și adio liniște”. Internauții, însă, au reacționat urât la cele spuse de model: „Ce-i cu tine Nastea. Noi toți știm că te vei odihni ca înainte, femeia de serviciu și bona vor face totul în locul tău”, „Nu te mai plânge. Oricum niciunul dintre voi nu a muncit până acum”, „Știm cu toții că veți angaja 150 de bone”, „Cu siguranță nu vei alăpta cu sânul, copilul va sta cu bona” – sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase. Din fericire, viitoarea mămică s-a obișnuit cu răutățile și nu le răspunde nicicum cârcotașilor.

În vacanță, alături de Timati și Anastasia, sunt și Simona, mama rapperului, dar și fiica Alisa, căreia tatăl său îi oferă lecții de diving, surfing și o plimbă cu bicicleta. Nu putem să nu menționăm că locația aleasă pentru odihnă arată ca un paradis.

View this post on Instagram

❤️🌴

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Timati, tătic pentru a doua oară. Anastasia Reshetova este însărcinată (Foto)