Recent, Timati și Anastasia Reshetova au dat marele anunț: aceștia urmează să aibă un copil. Anastasia se află în a șasea lună de sarcină, iar cu această ocazie frumoasa brunetă a scris o postare lungă pe pagina ei de Instagram în care relatează despre cum se simte. 

„Înainte credeam că, în această perioadă voi fi nevoită să îmbrac haine voluminoase, cu încălțări fără toc, nu voi purta machiaj, și îm general nu prea voi avea timp să mă procup de felul în care arăt) Dar la moment, termenul și burtica nu este atât de mare, lucru care se va schimba tare curând. Voi purta sarcina toată vara… vom vedea cum va fi mai departe, dar acum am dorința să fiu frumoasă, să am grijă de mine, să mănânc și să gândesc corect”

”Sigur că am să mă împart cu voi cu toate noutățile pe care le am, am ce să vă povestesc despre cum a început totul , dar și despre cum decurge sarcina, dar iată despre sexul copilului nu mă întrebați)) O să aflați pe parcurs. Mai bine să-mi spuneți voi după ce vă ghidați când scrieți „Vor avea un băiat” sau „100% va fi fată””, a scris Anastasia alături de poza postată.

Este admirbil cât de frumos, cuplul a dat anunțul despre sarcina Anastasiei urmăritorilor și fanilor lor. Aceștia au organizat o fotosesie în care au apărut foarte elegant îmbrăcați, iar pozele au fost de-a dreptul extraordinare!

Amintim că Timati mai are o fetiță, Alisa de 5 ani, de la modelul rus Alena Shishkova.

Distribuie articolul: