De ce este așa de grozav uleiul de jojoba?
Am compus o listă pentru a-ți arăta de ce iubim noi uleiul de jojoba, și suntem destul de sigure că, după ce îl încerci, îl vei iubi și tu.

1. O loțiune hidratantă extraordinară
Uleiul de jojoba reprezintă unul dintre cei mai buni antioxidanți naturali, fiind bogat în proteine și vitaminele A, B și E, care îi atribuie proprietăți hidratante și nutritive. Contribuie la procesul de catifelare a pielii, protejează, hrănește și calmează orice tip de ten.

2. Un bun ulei de cuticule
Dacă aplici câteva picături pe cuticule zilnic, vei observa în scurt timp că unghiile vor avea cu un aspect mai sănătos și mâini mai fine.

3. Un demachiant eficient
Nu numai că este hipoalergenic, dar îndepărteză și foarte bine machiajul. Tot ce trebuie să faci este să aplici câteva picături pe o dischetă demachiantă și să îți cureți ușor fața.

4. Balsam de buze cu efect hidratant
Aplică 1-2 picături înainte de culcare, iar dimineața vei avea niște buze de invidiat.

5. Salvatorul oricărui tip de păr
Pentru cele cu păr uscat, fragil, aspru sau deteriorat, uleiul de jojoba este exact ce căutați: hrănește și hidratează firul de păr, îl întărește și ii redă strălucirea. Pentru cele cu păr gras, uleiul de jojoba reglează excesul de sebum, cu alte cuvinte adio păr cu aspect gras.

6. Uleiul de corp ideal
Uleiul de jojoba este absorbit foarte rapid în piele și nu provoacă niciun fel de iritație sau reacție alergică, Cu atât mai mult, oferă pielii tot de care are nevoie aceasta: protejează, hidratatează și furnizează pielii o multitudine de vitamine și proteine.

7. Inamicul ridurilor
Pe lângă toate aceste beneficii, uleiul de jojoba stimulează procesul de regenerare al celulelor, iar ca urmare încetinește îmbătrânirea și deteriorarea pielii. Ce altceva ai putea să mai vrei de la un ulei?

Cum îl folosești?
Pentru creșterea părului: Masează scalpul cu câteva picături pentru a-ți hrăni și hidrata părul direct de la rădăcină.

Pentru față și buze: După ce ți-ai curățat și tonifiat fața, masează-ți atât fața cât și buzele cu câteva picături de ulei.

Ca și demachiant: Aplică câteva picături pe o dischetă demachiantă, (sau poți să o îmbibi direct în ulei) și șterge-ți toată fața, inclusiv ochii și buzele, După care, umezește o altă dischetă cu apă pentru a îndepărta uleiul de pe față.

 

Distribuie articolul: