Deşi are o avere impresionantă şi un nume răsunător, Madonna nu a încetat să fie exemplară pe scenă. Chiar și la 61 de ani, este dorinţa ei să arate tuturor că profesionalismul nu are limite. Medicii au cerut repetat anularea Turneului „Madame X” al Madonnei, deoarece artista a acuzat probleme de sănătate şi nu a putut urca pe scenă. Se pare că vedeta urmează o serie de tratamente severe și face faţă cu greu efortului fizic.

„Să îmi onorez spectacolul în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar când se anulează, este un fel de pedeapsă pentru mine. Dar durerea pe care o am acum este îngrozitoare și trebuie să mă odihnesc și să urmez cerinţele medicilor, astfel încât să mă pot întoarce mai bine și să continui călătoria Madame X”, a spus Madonna.

Criticată de propriii fani

Madonna a primit multe critici după ce a postat un videoclip în care îşi bea propria urină. Vedeta şi-a prezentat astfel tratamentele de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concerte. Imaginile publicate au provocat un adevărat scandal după ce vedeta de 61 de ani a arătat lumii întregi cum se relaxează după concertele extenuante.

În video se vede diva cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă, pentru a ameliora circulaţia picioarelor, iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire.

„Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă”, a spus Madonna vrând să arate cum se menţine ea tânără.

Foto: Mirror.co.uk

Distribuie articolul: