Cazul de astăzi de la „Povestim cu Ea” a fost unul urmărit de toată țara începând cu pe 31 decembrie, 2019. Am revenit la această poiveste în 2022 pentru a vedea cum se descurcă Estera Dragomir la 2 ani după ce a fost accidentată de fostul ei soț și ținuită în scaunul cu rotile. 
 „Fostul meu soț provocase accidentul iar eu după lovitură îl sunam pentru a-l ruga să aibă grijă de băiatul nostru, la fel, accidentat”, despre toată drama vieții sale și multe lucruri nespuse despre acest caz până acum ne povestește Estera Dragomir.
În emisiune vorbim despre țintuirea în scaunul cu rotile, starea fiului după accident, durerea părinților și lupta pe care o are, zilnic, Estera.
Femeia povestește, cu diperare, că nu poate uita nici astăzi momentul tragic al accidentului și că în fiecare seara trăiește din nou aceleași momente îngrozitoare în momentul când închide ochii. Protagonista spune că îi este greu zilnic să își privească părinții în ochi și asta pentru că ea se simte ca o povară pentru ei, fiind țintuită în scaunul cu rotile, și fiind dependentă de ei în totalitate.

Distribuie articolul: