I-au uimit pe toți la audiții, iar la etapa Bootcamp de ieri, din cadrul X Factor, au creat o adevărată magie în jurul lor. Art Group Bravissimo și Brain Band, ambele – trupe conduse de vocalistul Ion Brătescu, merg mai departe la X Factor grație performanței dovedite încă o dată. A fost o seară a grupurilor, în care Horia Brenciu avea să decidă cu cine dintre participanți merge mai departe. Cât de impresionat a fost Horia de evoluția trupelor, vedeți mai jos.

Cei care credeau, până acum, că vocile din featuringul „Say Something”, nu pot fi înlocuite cu alte variante de voci, se înșală. Ieri seară, trupa Bravissimo a avut o interpretare de excepție a acestei piese marca A Great Big World & Christina Aguilera. Cei nouă vocaliști cu vârste cuprinse între 25 și 41 de ani au creat un adevărat moment artistic, făcându-i pe jurați să-și muște buzele de emoție, iar pe spectatori – să verse lacrimi pe obraji.

Lacrimile, de fapt, au apărut și în ochii juratului Horia Brenciu! Nu în zadar juratul le-a mărturisit tinerilor: „Dragă Bravisimo, sunt onorat să fiți în echipa mea!” Și Delia a remarcat că alegerea piesei a fost „wow și surprinzătoare”.

O altă interpretare demnă de aprecieri a fost și cea a trupei „Brain Band”. Spre deosebire de Bravissomo, trupa de vocaliști a decis să interpreteze o piesă de epocă, prin care să ajungă la inimile contemporanilor lor. Tinerii au ales să interpreteze o piesă semnată de Ray Charles – „Hit the road Jack!”

Nu în zadar, după evoluția trupei, Ștefan Bănică a mărturisit, mândru: „Vă meritați cu prisosință numele. Cel mai dinamic număr pe care l-a avut Brenciu în seara asta. Inteligenți, vocile au sunat perfect, un moment deosebit!”

După aceste interpetări de excepție, nu ne-am mirat foarte mult să aflăm că Bravissimo și Brain Band au fost selectate să meargă mai departe în grupul lui Horia Brenciu. Provocarea cea mare, însă, e că data viitoare, trupele se vor duela și doar una dintre ele își va continua evoluția spre finală.

„Vreau să mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că mi-a dat așa băieți alături de mine! Bravo BRAIN BAND, Bravo BRAVISSIMO! Mulțumesc întregii echipe care a contribuit și muncesc pentru aceste frumoase proiecte muzicale!”, a mărturisit, după Bootcamp, Ion Brătescu.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: