Mai mulți creștini sărbătoresc astăzi, 25 decembrie, Crăciunul pe stil nou. Din cauza pandemiei, toate evenimentele și manifestațiile au fost anulate. Colectivul Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei s-a alăturat vocilor colindătorilor din corului „Orfeón Logroñés”, condus de moldoveanul Ion Brătescu, pentru a aduce urări cu ocazia Crăciunului și Noului An ce vine, notează Agora

Astfel, membrii Ambasadei R. Moldova în Spania, alături de corul „Orfeón Logroñés”, în frunte cu Ion Brătescu, au interpretat colindul „O ce veste minunată”.

La începutul video-ului, ambasadoarea R. Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici, a venit cu un mesaj de felicitare.

„Dincolo de dramatismului universal, acest an ne-a adus și lucruri bune. Lucruri care ne-au făcut să fim mai aproape de familiile noastre, ne-a făcut mai uniți, ne-a făcut mai răbdători, mai toleranți.

Alături de Corului din Logroño, condus de moldoveanul Ion Brătescu, venim să vă aducem urări de bine și sănătate cu ocazia Crăciunului și Noului An care vine. Vă dorim ca 2021 să fie un an mai frumos, cu mai multă sănătate și mai puține restricții, să ne îmbrățișăm unul pe altul și să ne facem vizite reciproce”, a spus  Violeta Agrici.

Sursă: Agora