Au trecut câteva luni de la apariția primelor zvonuri despre starea precară de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk. Încă de atunci, rudele actriței au ezitat să se afișeze în public sau să comenteze cumva situați. Mai târziu totuși, aceștea au confirmat că vedeta se luptă cu o boală, dar fără a preciza despre ce anume este vorba.

Cu siguranță apropiații Anastasiei Zavorotnyuk au multe motive să se țină departe de luminile reflectoarelor. Presa rusă vânează orice informație despre starea vedei, rudele fiind asaltate cu sunete și mesaje, iar unii paparazzi urmăresc orice persoană care intră și iese din reședința familiei. Dacă fiica Anastasiei Zavorotnyuk, Anna, a fost observată în preajma clinicii în care aceasta ar fi fost internată, atunci soțul ei, Petr Chernyshev, a scăpat de obiectivul fotografilor.

Citește și: Familia Anastasiei Zavorotnyuk confirmă pe Instagram: „Este într-adevăr supusă unui tratament. Nu era în comă și nu… ”

Recent, acesta a fost prezent la o conferință de presă, susținută la Sankt Petersburg, cu ocazia lansării unui nou show pe gheață, a spectacolului „Ruslan și Ludmila”.

Bărbatul li s-a alăturat colegilor de breaslă, acesta fiind patinator profesionist și având unul dintre rolurile principale în show, cel al lui Ruslan.

În imaginile apărute pe internet Petr Chernishev are un chip trist și obosit. Acesta nici măcar nu încearcă să zâmbească, ceea ce este de înțeles, ținând cont de vremurile grele prin care trece familia.

Amintim că la începutul lunii august au apărut primele zvonuri privind starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk, iar mai târziu, în septembrie în presă au apărut informații că actrița ar fi fost internată într-o clinică de la Moscova, invocând că aceasta ar suferi de o tumoare cerebrală, același tip de cancer de care a murit Janna Friske.

Foto: Instagram.com

Vezi și: Media rusească anunță că Anastasia Zavorotnyuk a fost externată din spital