Este primul anunț oficial făcut de reprezentanții actriței care explică în ce stare se află femeia. Acesta a fost publicat mai întâi pe contul de Instagram creat în susținerea vedetei, iar ulterior redistribuit pe contul Anastasiei Zavorotnyuk. 

Reprezentanții Anastasiei Zavorotnyuk au venit pentru prima dată cu un anunț oficial care să confirme faptul că actrița rusă trece printr-un tratament. Totodată în postarea de pe Instagram nu se dezvăluie despre ce afecțiune este vorba.

Iată ce dezvăluiri au fost făcute:

„Informații pentru toți cei cărora le pasă: Anastasia este într-adevăr supusă unui tratament. Cu toate astea, nu era în comă, nu a fost niciodată conectată la un aparat artificial de ventilație pulmonară și nu a căzut într-o stare de „stupoare”, nu a avut o pierdere de memorie, conștiință alterată, paralizie sau atrofie musculară completă. Toate acestea sunt invenții. Adevărul este că există o boală și suntem hotărâți să o învingem. Nu cerem nimic altceva decât o rugăciune sinceră de la oamenii cărora le pasă și un pic de RESPECT pentru dorința celor dragi de a nu face publice detalii despre boală – este un lucru intim. Și fie ca Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care speculează pe acest subiect, care cauzează durere prin detalii despre boală inventate și prognoze nefondate, pe toți cei care își permit tot felul de provocări, acuzații de PR și învinuire a rudelor. Ne dorim sincer ca nimeni să nu se confrunte cu boala și să nu cunoască nimic despre ea. Și pentru cei care tratează situația cu înțelegere, noi vom infirma și respinge „declarațiile de senzație” și „informațiile privilegiate” din mass media fără scrupule, Vă mulțumim pentru sprijin!”.

View this post on Instagram

Информация для всех неравнодушных: Анастасия действительно сейчас проходит курс лечения. При этом она не находилась в коме, никогда не была подключена к аппарату искусственной вентиляции легких, не впадала в состояние "сопора", потери памяти, измененного сознания, паралича или полной атрофии мышц. Все это выдумки. Правда в том, что есть заболевание и есть решительная цель его победить. Мы не просим ничего, кроме искренней молитвы от сопереживающих людей и УВАЖЕНИЯ к желанию близких не выносить на всеобщее обозрение детали болезни – это личное. И пусть Бог простит всех тех, кто спекулирует на этой теме, кто делает больно кричащими заголовками своих статей, придуманными "подробностями" и безосновательными прогнозами, кто позволяет себе всяческие провокации, обвинения в пиаре и осуждения родственников. Мы от души желаем никому не столкнуться с болезнью и не знать о ней никакой правды. А для тех, кто относится к ситуации с пониманием, мы обязательно будем здесь опровергать "сенсационные заявления" и "инсайдерскую информацию" от нечистоплотных СМИ. Благодарим за вашу поддержку!

A post shared by Поддержка Анастасии Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk) on

Pagina de instagram creată acum 5 zile, în susținerea Anastasiei Zavorotnyuk, a fost blocată timp de câteva zile. Este un cont veridic, fiind distribuit atât pe contul actriței, cât și a fiicei sale Anna, dar și a colegilor de breaslă. Rudele actriței au fost nevoite să creeze acest cont, deoarece în presa din Rusia au apărut diverse zvonuri, care s-au adeverit a fi false, privind starea de sănătate precară și chiar moartea vedetei.

Citește și: Presa din Rusia: „Anastasia Zavorotnyuk a murit la spital”. Familia dezminte informația și roagă să nu mai fie deranjată

Amintim că la începutul lunii august au apărut primele zvonuri privind starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk, iar mai târziu, în septembrie în presă au apărut informații că actrița ar fi fost internată într-o clinică de la Moscova, invocând că aceasta ar suferi de o tumoare cerebrală, același tip de cancer de care a murit Janna Friske.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Media rusească anunță că Anastasia Zavorotnyuk a fost externată din spital